Voorgebakken in de steenoven, verse toppings erbij, nog enkele minuutjes in je oven en geniet van de gegarandeerde kwaliteit van Pizza Pelgrims bij je thuis. Onze pizzaboxen voor jouw bedrijf? Zie onderaan voor meer info.

Bestellen

De lekkerste pizza’s voor bij je thuis

Voorgebakken in de steenoven, verse toppings erbij, nog enkele minuutjes in je oven en geniet van de gegarandeerde kwaliteit van Pizza Pelgrims bij je thuis. Wij leveren jouw pizza’s voorlopig enkel in regio Aalst op vrijdag.

Bestellen

Maak zelf je Napolitaanse pizza

Pizza Pelgrims bake at home voor jou onze heerlijke do-it-yourself formule!
Zorgvuldig kneden wij hét befaamde Napolitaanse pizzadeeg volgens het traditioneel recept. Onze margherita’s worden voorgebakken in onze steenoven op 450°, afgekoeld en vacuüm verpakt zodat de typisch Italiaanse smaak bewaard blijft tot bij je thuis. Kies extra toppings om zelf je favoriete pizza samen te stellen en maak van vrijdag ‘Pizza Pelgrimsdag’. Afhalen op vrijdag tussen 16u en 21u aan padelclub paquito in Erpe.

Ontdek het aanbod

How to?

1

Kies minimum 2 margherita’s voor jouw box.

2

Kies extra verse toppings waar jij zin in hebt.

3

Bestel jouw box voor woensdagavond 22 uur, afhalen op vrijdag tussen 16u en 21u in padelclub Paquito in Erpe.

4

Beleg je pizza zoals alleen jij dat kan en bak hem verder af in je oven volgens onze instructies.

5

Geniet van je heerlijke kraakverse Napolitaanse steenovenpizza. Smakelijk!

Onze suggesties

Quattro Formaggi

Basis pizza + Gorgonzola + Parmigiano + Scamorza

Nduja

Basis pizza + Nduja + Rode ui

Veggie

Basis pizza + Kerstomaten + Paprika + Portobello + Rode ui

Pizza Pelgrims Favorite

Basis pizza + Burrata + Nduja

Onze pizzaboxen voor je bedrijf?

Je werknemers, klantenrelaties verrassen met een heerlijke pizzabox? Eventueel een flesje prosecco of chianti daarbij? Geleverd aan huis? Gepersonaliseerd? Dat kan allemaal. Wij werken uitsluitend met hoogstaande en eerlijke producten. Stuur ons een mailtje en wij doen jullie graag een voorstel op maat. Bellen mag natuurlijk ook: 0470912364

Waar kan ik mijn pizzabox afhalen?

Bestel je jouw pizzabox vóór woensdagavond om 22u, dan kan hij afgehaald worden op vrijdag 24 juni 2022 bij onze container op padelclub Paquito in Erpe tussen 16u en 21u.

Hoelang kan ik de pizza’s bewaren?

Onze basispizza’s zijn tot minstens 10 dagen na productie perfect houdbaar. Je kan ze gerust invriezen indien je er eentje te veel zou hebben. De houdbaarheid van de ingevroren pizza’s bedraagt 2 maand. Na het invriezen best eerst een uurtje laten ontdooien vooraleer de oven in.

Hoelang kan ik de toppings bewaren?

De houdbaarheid verschilt naargelang de keuze van toppings. Dit staat duidelijk weergegeven op de toppings. Algemeen gezien zijn de groenten minder lang houdbaar. Bij de vleesjes kan je rekenen op ongeveer 10 dagen.

Zijn jullie maatschappelijk geëngageerd?

Helemaal wel, het volledige concept van onze vacuumpizza’s is verweven met de sociale economie. De pizza’s worden onder toezicht van topchefs gemaakt door een sociale partner. Als kers op de taart worden onze groentenpakketten vakkundig samengesteld door Boerderij de Loods, die ons de meest verse en eerlijke groentjes garanderen.

Meer Pizza Pelgrims

Want er kan nooit genoeg pizza zijn!

Op locatie

Catering

Wij brengen elk feest in overheerlijke Italiaanse sferen met onze kraakverse houtovenpizza’s.

Paquito Padelclub

Dine-in 

Zin in een verse warme pizza? Bij padelclub Paquito in Erpe kan je van woensdag tot vrijdag verse pizza's bestellen.

Om mee te nemen

Take-Away 

Zin in een verse warme pizza om mee te nemen? Dat kan in ons vast take-away punt bij padelclub Paquito in Erpe van woensdag tot vrijdag.