Welkom in ons Pop-up resto in Molenstraat 44 (De Bevoorrading) elke vrijdag en zaterdag vanaf 12 januari.

De lekkerste  pizza’s

Welkom in ons Pop-up resto in Molenstraat 44 (De Bevoorrading) elke vrijdag en zaterdag vanaf 12 januari..

Spectaculair lekker

Wij volgen nauwgezet de regels van de ‘Associazione Verace Pizza Napoletano’. Deze organisatie waakt streng over het traditionele Napolitaanse pizzakarakter. Daarom gebruiken wij exclusief de wereldberoemde Caputo ’00-bloem, vers zeezout, gist en water. Zorgvuldig kneden we met deze pure ingrediënten hét befaamde Napolitaanse pizzadeeg.

Dat doen we uiteraard al de avond vooraf in onze geheime Pizza Pelgrims-vertrekken: een sublieme pizzabodem vraagt namelijk tijd. Geduldig laten we ons deeg eerst twee uur rijzen voor we de ‘panetti’ vormen. Daarna mogen onze deegballetjes een hele nacht soezen. Het resultaat van dat schoonheidsslaapje? Een werkelijk vederlicht ochtenddeeg!

Ter plaatse vouwen we ons deeg met de hand uit en beleggen we het met verse kwaliteitsingrediënten. Gewapend met onze straffe houtoven (450-485 °C) bakken we in een mum van tijd (60 à 90 seconden) ook jouw perfecte Napolitaanse pizza.
Kraakvers, luchtig, sappig én vol passie.
Zoals het hoort.

Buon Appetito!

Meer Pizza Pelgrims

Want er kan nooit genoeg pizza zijn!

Op locatie

Catering

Onze foodtruck komt naar jou toe. Wij brengen elk feest in overheerlijke Italiaanse sferen met onze kraakverse houtovenpizza’s. Totaalconcepten mogelijk.

Ik geef een feest
Vacuüm pizza’s

Bake at home

Recht uit de steenoven, vacuüm verpakt, verse toppings erbij en thuis nog even in de oven knallen.

Zelf mijn pizza bakken