Wil je een feest vol pure Italiaanse smaken? Dan is onze All-in formule met echte Napolitaanse houtovenpizza’s à volonté, antipasti met dippers en heerlijke dolci wat je zoekt.

Het lekkerste van Italië op jouw feest!

Wil je een feest vol pure Italiaanse smaken? Dan is onze All-in formule met echte Napolitaanse houtovenpizza’s à volonté, antipasti met dippers en heerlijke dolci wat je zoekt.

All-in vanaf 80 personen

Als starter serveren we versgebakken ovenbrood en antipasti met Italiaanse delicatessen, gepresenteerd op lange houten planken. Het hoofdmenu bestaat uit een assortiment authentieke houtovenpizza’s à volonté voor al je gasten (borden worden voorzien). In no time bedienen we ook grote groepen (tot 500 personen in 2u). Je gasten zijn non-stop welkom aan onze toog. Eindigen doen we met een dessertje van versgemaakte chocomousse en/of verschillende soorten tiramisu (glazen potjes). Een topformule dus, losse sfeer verzekerd!

De All-in formule bevat:

+

+

inclusief

5 uur aanwezigheid van ons team enthousiaste Pelgrims
Houten planken voor antipasti
Borden voor de pizza
Bestek
Potjes voor dessert

technische info

We brengen onze houtoven mee.
Benodigde standruimte: 4,5 m diepte, 3,5 m breedte, 3 m hoogte
Doorgang +- 2 meter breed en 2 meter hoog
Stroom: 1x 220V
Vanaf 125 personen komen we met 4 Pelgrims.
We serveren de pizza’s aan onze toog.
Op vraag voorzien we een extra Pelgrim die pizza’s ronddraagt. (Meerprijs: € 25/Pelgrim/u)

Super lekkere pizza's en top-kerels zowel in de voorbereiding als op de dag zelf! Bedankt Pelgrims team voor een geslaagd communiefeest!

Sara De Cuyper

Pizzahoogtepunt van het jaar. Zo lekker van smaak.... 200 volwassenen en 100 kinderen met een lach en in volle vaart bedienen... Perfecte service! Supervriendelijk!! Moet ik nog doorgaan 😉

Dirk GoyvaertsGekkoschool Bonheiden

Heerlijke pizza's geserveerd met de glimlach! Zelfs de rasechte Italianen onder ons waren onder de indruk van deze pizza's! Aanrader!

Maxine Winter

Een aanrader! Wij genoten afgelopen zondag van superlekkere pizza's en hoorden heel wat complimentjes over de toffe aankleding én de sympathieke bakkers van dienst 🙂 Bedankt om er mee een gezellig lentefeest van te maken!

Aanrader!! Heel lekkere pizza's, gepresenteerd door een enthousiast team!! Tot de volgende keer!

Martine