Wil je een feest vol pure Italiaanse smaken? Dan is onze formule met antipasti en dippers, gevolgd door pizza’s à volonté en (optioneel) heerlijke dolci wat je zoekt.

Het lekkerste van Italië op jouw feest!

Wil je een feest vol pure Italiaanse smaken? Dan is onze formule met antipasti en dippers, gevolgd door pizza’s à volonté en (optioneel) heerlijke dolci wat je zoekt.

All-in

Als starter serveren we versgebakken ovenbrood en antipasti met Italiaanse delicatessen, gepresenteerd op lange houten planken. Het hoofdmenu bestaat uit een assortiment authentieke houtovenpizza’s à volonté voor al je gasten. In no time bedienen we ook grote groepen (tot 750 personen in 2u). Je gasten zijn non-stop welkom aan onze toog. Eindigen kan met een dessertje van versgemaakte chocomousse en/of verschillende soorten tiramisu. Een topformule dus, losse sfeer verzekerd!

De All-in formule bevat:

+

+

inclusief

5 uur aanwezigheid van ons team enthousiaste Pelgrims
Houten planken voor antipasti

Van het foodconcept hoeven jullie zich alvast niets meer aan te trekken op jullie feest!

technische info

We brengen onze houtoven mee.
Benodigde standruimte: 4,5 m diepte, 3,5 m breedte, 3 m hoogte
Doorgang +- 2 meter breed en 2 meter hoog
Stroom: 1x 220V
We serveren de pizza’s aan onze toog.
Op vraag voorzien we een extra Pelgrim die pizza’s ronddraagt. (Meerprijs: € 25/Pelgrim/u)

Super lekkere pizza's en top-kerels zowel in de voorbereiding als op de dag zelf! Bedankt Pelgrims team voor een geslaagd communiefeest!

Sara De Cuyper

Pizzahoogtepunt van het jaar. Zo lekker van smaak.... 200 volwassenen en 100 kinderen met een lach en in volle vaart bedienen... Perfecte service! Supervriendelijk!! Moet ik nog doorgaan 😉

Dirk GoyvaertsGekkoschool Bonheiden

Heerlijke pizza's geserveerd met de glimlach! Zelfs de rasechte Italianen onder ons waren onder de indruk van deze pizza's! Aanrader!

Maxine Winter

Een aanrader! Wij genoten afgelopen zondag van superlekkere pizza's en hoorden heel wat complimentjes over de toffe aankleding én de sympathieke bakkers van dienst 🙂 Bedankt om er mee een gezellig lentefeest van te maken!

Aanrader!! Heel lekkere pizza's, gepresenteerd door een enthousiast team!! Tot de volgende keer!

Martine